File de istorie-Partea a IV-a: „Romania, actiune!”

File de istorie-Partea a IV-a:”Romania, actiune!!”

In primul rand as vrea sa va zic un clasic La Multi Ani si sa va urez toate cele bune pentru noul an.

In aceasta editie a „File de istorie” va voi vorbi despre o perioada in care titanul roman s-a trezit, a inceput sa miste si sa conteze pe plan international .

Totul a incepunt in Decembrie 2009. Dupa celebra promisiune „razboi pe I Decembrie” cu care Alex Craciun a castigat alegerile oferindu-ne un mandat in care eRomania practic NU avea presedinte, a venit la putere o noua generatie avand initial ca presedinte pe Adiemus. Echipa lui Adiemus era atunci urmatoarea : MoD-andyr, VMoD-Kristache, MoFA-Crista22, responsabil militar in relatiile cu EDEN-Kristache, BNR-Robius. Deci putem observa schimbari radicale in guvernarile de „generic” ale eRomaniei. Un schimb de generatii. Adiemus a pus eRomania in miscare. A fost cel care a trezit titanul din hibernare. Foarte activ in presa, ajutat de un guvern care dorea sa se afirme, Adiemus cheama orice roman prins peste hotarele e-tarii sa revina in tara pentru o actiune ce dorea sa duca eRomania in Asia. Astfel se umbla in sfarsit la trezoreria tarii si se ataca Bulgaria.

Aceasta perioada ma gasea inca in Belgia, eram congressman. Chemarea la arme a tuturor romanilor si implicarea activa a comandantilor TG la carmuirea tarii practic anuleaza actiunea din Belgia, cazand in mainile UK, si ne aduce acasa pentru a lupta pentru tara.

Mandatul lui Adiemus se sfarsise pentru a incepe o noua perioada pentru eRomania. O perioada in care The Group a facut practic PTO in eRomania. De ce? Hai sa ne uitam putin la noul guvern:
Presedinte: andyr-TG
MoD: Mesther
vMoD: Kristache-TG
BNR: Highst-TG
Dupa cum vedeti din cele mai importante 4 pozitii de guvernare 3 sunt membri TG. Perioada andyr a continuat zvacnirea eRomaniei de a iesi din propriile hotare. In scurt timp tricolorul flutura victorios in Sofia, capitala Bulgariei iar armata romana inainta spre Turcia cu un atac asupra regiunii Marmara. Eh..cam atat a miscat romanica noastra…In Marmara s-au tancat mii de gold din partea romanilor. O victorie rasunatoare, insa atat! Inaintarea a fost oprita de fortele combinate ale Phoenix ce au readus pata galbena inapoi unde ii era locul. Desi in final actiunea a fost oprita, acest razboi istovitor cu Bulgaria, Turcia si intreg Phoenix-ul, pe langa baby boom-ul bulgar , a inviat eRomania si a adus activitate maxima in tara.

Andyr nu a fost activ doar pe plan militar ci si pe plan extern. Actiunea romaneasca din Bulgaria si Turcia nu s-a bucurat deloc de sprijinul EDEN. Andyr impreuna cu guvernul sau decide retragerea ajutorului militar al eRomaniei cu exceptia cazurilor unor atacuri in regiuni originare. Astfel a inceput perioada de acumulare in care se urmarea creare de stockuri pentru viitorul eRomaniei.

E februarie. Noile alegeri aduc din nou pe andyr in fruntea statului noul sau guvern fiind:
Presedinte: andyr-TG
MoD:Kristache-TG
BRN:Highst-TG
MAE : MoFA – Andrew McWilliams(relatii EDEN/non-EDEN) si Smara (corp diplomatic), alaturi de ambasadori
MMSS : aerbod si buru
SN Contructii speciale : hoderaz
SMURD/Comitetul de intampinare : Il Dottore
Promovare/jucatori noi : Adiemus

Dupa cum vedeti din nou cele mai importante pozitii in guvernare sunt ocupate de membri TG. Acest mandat ,dupa cum puteti vedea aici: http://www.erepublik.com/en/article/-andyr-program-de-guvernare-februarie-2010-1185569/1/20 va fi bazat pe 3 principii: Acumulare,optimizare,sedimentare.

Pe langa activitatile economice sustinute de guvernul andyr pentru a reface trezoreria tarii si pentru a plati datoriile , andyr mai este autorul unei actiuni ce socheaza : pentru a evita colapsul tarii care cheltuia aproximativ 80% din buget pentru a intretine armata face „reforma institutiilor militare” detaliata aici http://www.erepublik.com/en/article/-andyr-gov2-reforma-institutiilor-militare-1197935/1/20.
Practic ce inseamna aceasta reforma? Soldele primite de unitatile militare erau URIASE si sa vorbim direct..se fura, se fura mult de tot. Andyr nu a reusit sa opreasca hotia ci a redus suma din care se poate fura.
Andyr de asemeni propune restructurarea EDEN pentru o functionabilitate mai buna si pentru reimplicarea activa a eRomaniei in cadrul aliantei, informatii aici:http://www.erepublik.com/en/article/-andyr-gov2-diplomatia-spatelui-plecat-1204464/1/20.

Decembrie 2009, Ianuarie+Februarie 2010-3 luni in care eRomania a inviat si a aratat ca inca este colosul de odinioara. 3 luni care m-au facut mandru ca sunt eroman. 3 luni care au dus insa, datorita implicarii active a comandatilor TG in politica si lipsa timpului pentru activitatile unitatii la destramarea grupului. Totul s-a stins, satisfactia oamenilor preocupati s-a dus iar unitatea „de elita” a eRomaniei a murit incet, incet odata cu disparitia unor nume importante pentru unitate din joc.

Astfel vreau sa prezint alcatuirea TG din apogeul sau:
The Group
Abmaris, Ade, Alex201, Andyr, Art_vandalayi, Batranul Remesh, Bilen, Birpaul, Blaster2008, ChuckBass, Cronoss, Deejayutz, EviLDudE, Geresy, Goootfraag, Grinch85, Highst, Ionesta, K2bk3, Kristache, Lucay, Madi.badi, Marius Prepelix, Me_killah, Mihaitza85, Negrro, Ortacu, PetrutiuH, Pustiu4iasi, Reflexive, Rocgf, Sebahmah, Suhy, Sonono, Sirdevil78, Sisturix, StraW, Sundance_kiddo, Tacheshun, Talpic.x, VAdrian

The Group Academy
Avpvalentin, Colonelu007, Iulix, NoAngels, Sweeta, VrMx, Xanthia22
o7 brothers in arms,o7!
Cititi numele acestor jucatori si ganditi-va ce a realizat fiecare dintre ei, majoritatea fiind persoane cu perspectiva, muncitoare, cu dorinta de afirmare, persoane care faeau tara sa se invarta.

Cam atat pe astazi. A transmis in exclusivitate pentru voi EviLDudE.Va astept la o noua editie a „File de istorie”
Nu uitati vote and sub daca v-a placut si comment cu pareri. Have Fun!

P.S.: Ajutati eRomania, luptati inteligent, luptati mai mult. Folositi spitalele. Aici gasiti toate spitalele ce pot fi folosite http://erepublik-market.cz.cc/hospital.html

 

Sursa: http://www.erepublik.com/en/article/file-de-istorie-partea-a-iv-a-quot-romania-actiune-quot–1620550/1/20

Postat in Pagini de istorie

Lasă un comentariu

Link-uri importante